Fogamzásgátlás

Fogamzásgátlás

Hírdetés

Hüvelyen belüli védekezési eszközök

2010.08.23. 09:33 - huntika

Címkék: fogamzásgátlás krém hüvelytabletta védekezés hüvelytampon

Krém

Sokan nem nem szedhetnek gyógyszert, főleg szoptatás, szülés után, ezért más módszerekkel kell védekezni. A krém valamivel finomabb eljárás a pesszáriumhoz és a gumi óvszerhez képest. A fogamzásgátló krém a spermium képességeit akadályozza, úgy, hogy roncsolja annak fejét és ostor részét, így képtelen lesz bejutni a petébe. Használata nem túl bonyolult, a krémet a hüvelybe kell feljuttatni. 10 órán át tartó azonnali védelmet nyújt. Amire figyelni kell, hogy minden szeretkezés előtt új adagot kell használni.

Előnye: gyors és egyszerű megoldás, hosszan tartó védelem

Hátránya: krémezés után nem szabad hüvelymosást alkalmazni, semmilyen formában.

Ára: 6-os csomagolásban 10ezer forint körül van


Hüvelytabletta

Szeretkezés előtt kb. 10 perccel kell felhelyezni a hüvelybe, hatása 3 órán át garantált. Minden aktus előtt új tablettára van szükség, de ezt is már 10 perccel a szexet megelőzve fel kell helyezni.

Előnye: akár a krém, ez is egyszerű megoldást jelent

Hátránya: körülményes lehet, hogy várni kell a szexre, de az előjáték részévé tehetjük. „Csak” három órás védettséget ad. Lepedőakrobaták esetleg kétszer is meggondolják majd:)

Ára: kb. ezer forint.


Hüvelytampon

Akár a krémet, vagy a tablettát, ezt is a hüvelybe kell felhelyezni szeretkezést megelőzően. A krémhez hasonlóan azonnali, de hosszabb, 24 órás védelmet nyújt. A tampont legfeljebb egy napig használhatod. Legkorábban az utolsó együttlét után egy órával távolítható el. Szeretkezés után kizárólag külső tisztálkodás megengedett, a hüvelyöblítés tilos, akár a krém esetében is.

Előnye: hosszan tartó védelem, egy egész napra. Enyhe fertőtlenítő hatása is van.

Hátránya: az érzés zavaró lehet, de idővel megszokható.

Ára: hatos csomagolásban kb. ezer- 3ezer forint közötti áron kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://fogamzasgatlas.blog.hu/api/trackback/id/tr222240477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása